Potrebna Vam je pomoć vezana za naše proizvode?

Odvlaživači zraka

AERIAL GmbH – tvrtka koja se iz inženjerskog ureda razvila u proizvođača sustava za obradu zraka. Sjedište AERIAL GmbH je u Norderstedt-u u blizini Hamburga. Tu je proizvodnja, odjel prodaje, projektiranja i servis. Naši partneri u prodaji i servisu diljem Europe brinu o tome da smo uvijek blizu naših kupaca.

Proizvodnja u Njemačkoj? Danas? Je li to uopće moguće? Mi kažemo da.

Osobni kontakti s našim dobavljačima i našim kupcima za nas su uvijek na prvom mjestu. Oni su velikim dijelom pridonijeli razvoju naše tvrtke i našem uspjehu. Naša deviza glasi: preciznost, kvaliteta i pouzdanost. Iza toga stoji moderna proizvodnja. Svi uređaji koji napuštaju našu kuću podvrgavaju se ispitivanju kvalitete i to se odgovarajuće dokumentira.

Isporučujemo točno u dogovoreno vrijeme i po dogovorenoj cijeni.

Svejedno da li ćete nazvati ili tražiti razgovor na licu mjesta – naši stručnjaci će Vas kompetentno savjetovati. Svi AERIAL-ovi suradnici, koji kontaktiraju kupce, redovito se školuju. Stoga smo mi kod naših kupaca rado viđeni, jer ih oduševljavamo savjetom i djelovanjem.

Nakon kupnje našeg proizvoda i nakon isteka jamstva od 2 godine i nadalje smo na raspolganju našim kupcima savjetom i djelovanjem.

Uslijed proizvodnje u vlastitoj kući u mogućnosti smo brzo dostaviti eventualno potrebne rezervne dijelove za već prije kupljene uređaje.

Brzi upit - Služba za korisnike

Poštovani posjetitelji odgovoriti ćemo Vam u najkraćem roku.