Potrebna Vam je pomoć vezana za naše proizvode?

Pročistaći zraka Euromate

Zagađenost zraka u prostoru često potcjenjujemo

Sve više dolazimo do spoznaje da bi sve moguće tegobe, kao što je glavobolja, nadraženost očiju i dišnih puteva, te umor mogle biti posljedica onečišćenog zraka u prostoru u kojem živite i radite. Raznim mjerenjima je utvrđeno da je zrak u uredima, školama, bolnicama i gostionama često zagađeniji od vanjskog zraka.

U prostoru lebde milijuni nevidljivih štetnih čestica, između ostalog prašine, mikroorganizama, kao što su bakterije, virusi i pljesni, pelud, kosa te dim od cigareta. Razmislite, u prosjeku provodite 90% vremana u zatvorenom prostoru…


Idealni pročistač zraka je EUROMATE pročistač zraka

Euromate pročistač zraka odstranjuje iz zraka sve oblike nečistoće i oslobađaj nas u potpunosti razdražljivih diskusija oko zadimljenosti, te "dvoklasnog sustava" koji ljude dijeli na "pušače" i "nepušače". Senzacionalnim načinom rada ovog sustava pridonosite zdravoj životnoj i radnoj okolini, u kojoj se svi osjećaju bolje. Euromate pročistači zraka pozitivno djeluju na rezultate rada i produktivnost, te smanjuju izostanke s posla uslijed bolesti. Vašom odlukom za profesionalno pročišćavanje zraka podvlačite Vaš zdravi stav prema uvjetima rada. I Vi signalizirate da Vam je na srcu ugodna klima Vaših suradnika, posjetitelja ili gostiju.

Čisti zrak oslobađa. Doživite i Vi to iskustvo.

Rezultati kakve dosada nismo upoznali

Kontinuiranim investicijama, istraživanjima i inovatorskim načinom razmišljanja postao je Euromate u 25 godina sustav svjetskog glasa. Novi izum tvrtke Euromate – filter za bacanje - izrađen je iz specijalnog solidnog materijala i tako je složen, da nastaje posebno velika površina. Uslijed ovoga je vrlo niski otpor zraka i velika površina za odlaganje prljavštine. Kako bi se eventualno spriječio razvoj bakterija, filter je premazan jednim antibakterisjkim slojem. Uslijed razvoja naših inženjera naši novi Euromate pročistači zraka čiste znatno bolje od tradicionalnih pročistača zraka.


Perfektno čišćenje zraka u svakoj situaciji

Pročistače zraka možemo u potpunosti prilagoditi vašim željama. Prije svega možete birati između dva jedinstvena modela: VisionAir1 i VisionAir2. Euromate pročistači zraka se mogu instalirati po želji: VisionAir 1 i VisionAir 2 na ili u zid, na ili u strop, ili na pod. VisionAir1 može se štaviše fiksirati na stativ.


Čisti zrak - ugodan miris

Svaki Euromate pročistač zraka ima filter od aktivnog ugljena za apsorbiranje neugodnih mirisa. VisionAir 1 i VisionAir2 standardno su opremljeni FreeBreeze-mirisnim patronama. Na taj način očišćeni zrak miriši u svako doba.


Održavanje filtera: svatko to može<

Onečišćeni filteri se mogu jednim pokretom ruke zamijeniti čistim. X-Changer, koji je na svakom VisionAir1 i VisionAir2 standardna oprema, upozori korisnika kada se MediaMax filter mora zamijeniti.


Rezultati kakve dosada nismo upoznali

- spektakularne mogućnosti filtera: bolji od svih drugih filtera za bacanje pročistača zraka
- tri jedinstvena modela: VisionAir1 i VisionAir2
- veliki izbor uređaja, koji se sastoji od modela prikladnih za postavljenje na pod, montažu u/na zid te u/na strop
- jednostavno održavanje: filteri se mogu vrlo jednostavno zamijeniti
- oblici i boje koji pristaju uz svaki namještaj
- jednostavno daljinsko upravljanje
- niska razina buke


Dodatna oprema

Mogućnosti nabavke dodatne opreme- Zahvaljujući konstrukciji VisioAir1 i VisionAir2 možete ove modele proširiti sa slijedećim:

Odourfree

Gore navedeni pročistači zraka mogu se dodatno opremiti s OdourFree filterom, naravno u slučaju da uređaj mora usisati veće koncentracije mirisa. To ne bi bio luksuz za primjerice konferencijske dvorane, domove za njegu nepokretnih pacijenata, kantine i slična mjesta gdje je jači promet osoba.

SterilAir

Uslijed zračenja UV-lampi uništavaju se mikroorganizmi, kao što su bakterije, virusi i plijesan. Zrak se ravnomjerno sterilizira. Time se smanjuje broj problema uslijed loše kvalitete zraka. Područja primjene ovog sterilizatora su između ostalog medicinske institucije i veliki uredski prostori, a u cilju smanjenja štetnog utjecaja bakterija na čovjeka. TNO Delft, poznati nizozemski istraživački institu testirao je Euromate pročistače zraka s SterilAir-om.

AirMonitor

AirMonitor kontinuirano mjeri proces onečišćenja zraka u prostoru i ovisno o tome usklađuje i podešava brzinu ventilatora. AirMonitor skrbi potpuno automatski za optimalno stanje zraka.


VisionAir ElektroMax način rada


Funkcionalna elegancija

Ovaj pročistač zraka je funkcionalan, pouzdan. VisionAir pročistač zraka ima jedinstveni sustav filtera, kojeg je razvila tvrtka EUROMATE, a elegantan izgled je rezultat rada vodećih dizajnera u tvrtki. Zbog mnogih međunarodnih priznanja za industrijski dizajn, tvrtku EUROMATE prepoznaju i preporučuju diljem svijeta Elektro Max filter odstranjuje ekstremno sitne čestice prašine, dima, peluda i mikroorganizme VisionAir sa ElectroMax filterima prikladan je za vrlo nečiste prostore posebno zagađene dimom cigareta i prostore u kojima boravi veći broj ljudi. Mjesta primjene su najčešće restorani, hoteli, barovi gdje je dim cigareta najčešći problem posebno u hladnijem razdoblju godine. Zatim tu su i trgovine, banke, uredi, bolnice, frizerski i kozmetički saloni i škole gdje je veliki problem sa prisutnošću prašine, raznih alergenata, neugodnih mirisa u zraku što stvara nezdrave radne uvjete kako za zaposlenike tako i za posjetitelje. VisionAir pročistač zraka je jednostavan, tih i praktičan u primjeni.


Jedinstveni sustav filtera

Euromate sustav filtera je poznat po svojoj efektivnosti. Koriste se istovremeno tri moderno konstruirana filtera koja ovaj sustav čine jedinstvenim.

1. u prvom, efektivnom i mehaničkom predfilteru odvajaju se iz zraka grube, lebdeće čestice

2. zrak potom prolazi kroz elektrostatički filter, koji predstavalja srce Euromate-filterskog sustava. Elektrostatički filter odstranjuje vrlo sitne čestice, mikroorganizme iz zraka, čime se zrak gotovo potpuno očisti.

3. Treći filter je filter iz aktivnog ugljena, koji absorbira sve loše mirise i plinove.

Profiltrirani zrak je sada čist i oslobođen svih loših mirisa.


VisionAir u praksi

Primjena VisionAir pročistača zraka je jednostavna i praktična. Uređaj je prilikom rada tih, održavanje gotov i nije potrebno. Elektrostatički možemo sami očistiti, a ostala dva filtera mijenjamo u obliku kasete i to po mogućnosti dva puta godišnje. Ovaj prosjek može u praksi varirati zbog: količine prljavštine u zraku, vrste prljavštine u zraku,utjecaja sezone (godišnjeg doba),odabrane brzine okretanja ventilatora.


Kako funkcionira ElectroMax filter?

Ovaj filter se temelji na statičkom (električnom) naboju. Čestice s istim nabojem (pozitivne ili negativne) međusobno se odbijaju isto kao što se suprotne međusobno privlače. Jednostavni ali uvjerljivi testovi mogu demonstrirati efekt statičkog privlačne sile. Uzmite plastični češalj i trljajte ga sa suhom krpom ili češljajte svoju suhu kosu sa plastičnim češljem. Nakon ovoga plastični češalj će privlačiti komadiće papira, pepeo iz pepeljare ili prašinu sa poda. ElektroMax filteri zadržavaju najsitnije čestice veličine 0,01mikron (= 0.00001 mm!) dok filter iz aktivnog ugljena absorbira sve loše mirise i plinove. Filteri se lako održavaju tako da je rad s pročistačima zraka EUROMATE sa ElektroMax filterima jednostavan i praktičan.

Brzi upit - Služba za korisnike

Poštovani posjetitelji odgovoriti ćemo Vam u najkraćem roku.